След атака на украински БПЛА оперативните служби извадиха телата на двама

...
След атака на украински БПЛА оперативните служби извадиха телата на двама
Коментари Харесай

Двама души са загинали след украинска атака в Белгород

След офанзива на украински БПЛА оперативните служби извадиха телата на двама души отдолу под руините на къща в Белгород. Предполага се, че под руините може да има и дете, издирването продължава. Това оповестява ТАСС, като цитира ръководителя на региона Вячеслав Гладков.
Прочетете още
За огромно страдание има починали, написа Гладков в канала в Telegram.

Службите за незабавна помощ извадиха телата на двама души, мъж и жена, отдолу под руините. Предполага се, че под отломките може да има дете. Спасителната интервенция продължава и сега, добави губернаторът.

Мъж, ранен от падащи парчета от БЛА, е в кома. Той е с диагноза изгаряния на дихателните пътища, горните и долните крака. Лекарите правят оценка положението на потърпевшата като тежко, тя е със строшен крайник и комоцио. Според ръководителя на региона вследствие на падащи парчета една жилищна постройка е изцяло разрушена, а други две са отчасти развалени. Пострадали са и три коли.

Междувременно противовъздушната защита на Украйна е свалила общо 28 дрона тази нощ. Общо пуснатите от съветската армия безпилотни летателни апарати са 33.

Украйна е била атакувана от посока север - Белгородска област, и от юг - Крим и по-точно от установката на нос Чауда. Противовъздушната защита е работила в шест области.

Руският президент Владимир Путин дойде в Киргизстан. 

Той има планувана натоварена стратегия в Бишкек. В четвъртък работният ден ще стартира с публична среща сред президента на Руската федерация и неговия киргизки сътрудник Садир Джапаров в държавната резиденция Ала-Арча.

Там те ще проведат договаряния, след което ще се състои гала по подписване на двустранни документи. Лидерите ще създадат и изказвания пред пресата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР